luier voor ‘s nachts – newborn – 6-8 kg – meegroei – voorgevormd – hennep

 

Op basis van je geselecteerde voorkeuren komen er op dit moment 2 types luiers voor jou in aanmerking :

 

De lucie nature luier van lulu nature

De lulu dodo hennep nachtluier van lulu nature

 

De Lucie Nature Luier

De Lucie Nature is een voorgevormde luier van Lulu Nature gemaakt uit een combinatie van hennep en bio-katoen. Deze combinatie van materialen zorgt voor een zeer goed absorberende luier.

Het is een meegroeiluier die past van ca. 4 à 5 kg tot aan de zindelijkheid (ca. 15 kg). Je past de maat aan door de voorflap om te vouwen. Hierdoor komt een extra rij drukknopen tevoorschijn. Dit wil wel zeggen dat je de luier maar in twee maten kan verstellen. Hierdoor valt de luier soms wat ruim. Sowieso valt hij breed over de billen.

Deze luier zal lang gebruikt kunnen worden als nachtluier. Maar wanneer je kindje ouder wordt (rond 1 jaar) en meer gaat plassen of langer doorslaapt, zal deze luier niet meer volstaan om de nacht door te komen. Een extra hennep inlegger kan dan helpen, of er moet overgeschakeld worden op een echte nachtluier.

De Lulu Dodo hennep nachtluier

De Lulu dodo is een zeer sterk absorberende nachtluier uit hennep. Hij wordt standaard geleverd met een lange inlegger die je in de pocket achteraan de luier kan steken. Wanneer er nog meer absorptie nodig is, kan je in deze pocket extra boosters (inleggers) toevoegen.

Aan de binnenkant van de luier is er een fleecelaag die niet absorbeert, maar functioneert als een stay-dry laag om de billetjes van je kindje droog te houden tijdens lange nachten.

Producten die perfect bij deze luiers passen

 

22,5024,90
22,5024,90
17,5018,50
Aanbieding!
22,50
16,9523,95

 

Zie je deze luier toch niet zitten, twijfelde je over een aantal antwoorden of ben je ook naar iets anders op zoek? Start dan de luierkiezer opnieuw.
Begin opnieuw