overbroekjes – dag – PUL – >3mnd – meegroei – prentjes – drukknopen

 

Op basis van je geselecteerde voorkeuren komen er op dit moment 2 types overbroekjes voor jou in aanmerking :

Het Overbroekje van Close Parent

Het overbroekje van Blümchen

Close parent overbroekje

Niet absorberend, waterdicht en ademend overbroekje met dubbele lekgootjes in soepele PUL dat meegroeit van de (ca. 3,5 kg) tot de zindelijkheid (ca. 15 kg).

Dit overbroekje kan gebruikt worden voor zowel voorgevormde luiers als niet-voorgevormde luiers.
Het overbroekje is minder geschikt als overbroekje over een nachtluier: dit is afhankelijk van de bouw van je kindje en de pasvorm van de nachtluier.

Dubbele lekgootjes zorgen ervoor dat de luier mooi aansluit rond de beentjes, wat de kans op lekken in de liezen beperkt.

Blümchen overbroekje

Fijne, budgetvriendelijke overbroekjes die over zowel voorgevormde luiers als niet-voorgevormde luiers passen.

Voor deze laatste soort zijn er in het overbroekje flappen voorzien zodat een prefold of losse inlegger op zijn plaats wordt gehouden. Het overbroekje is echter minder geschikt als overbroekje over een nachtluier.

Door middel van drukknoopjes aan de voorzijde, verstel je het overbroekje in drie maten, waardoor ze passen van de geboorte (ca. 3 kg) tot de zindelijkheid (15 kg). Dubbele lekgootjes zorgen hierbij voor een optimale aansluiting bij de benen.

De elastieken van dit overbroekje zijn behoorlijk hard, waardoor ze goed afsluiten, maar ook wel eens durven aftekenen in de billetjes van je kindje. Doorgaans hebben kindjes hier echter weinig last van: vergelijk het met de elastieken van een sok die soms in je enkel aftekent. Is je kindje hier erg gevoelig aan, of vind je dit toch wat vervelend? Dan ga je misschien beter voor een ander overbroekje.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

 

Zie je dit overbroekje toch niet zitten, twijfelde je over een aantal antwoorden of ben je ook naar iets anders op zoek? Start dan de luierkiezer opnieuw.

Begin opnieuw