overbroekjes – dag – PUL – >3mnd – passend – niet over voorgevormd – geen strik/hydrofiel

 

Op basis van je geselecteerde voorkeuren komen er op dit moment 3 types luiers voor jou in aanmerking :

Het overbroekje van WeeCare verschilt enorm van alle andere PUL overbroekjes. De waterdichte, ademende stevige PUL-laag krijgt bij dit broekje nog een katoenen buitenlaag met een zachte, Scandinavische print. Hierdoor voelt het overbroekje zachter aan dan andere overbroekjes. 

Een stukje fleece bovenaan de binnenzijde van de luier zorgt bovendien voor extra draagcomfort. Nadeel aan de fleece is dat het broekje iets sneller gewisseld moet worden omdat de fleece ook nat wordt.

Het WeeCare Easy overbroekje kan gebruikt worden in combinatie de WeeCare Easy inleggers, om een Snap-In-One (SIO) te creëren, of als overbroekje voor niet-voorgevormde luiers.

Het overbroekje komt in 2 maten. 

    • M:  6 tot 10 kg
    • L:  10 tot 15 kg

De ervaring leert echter dat de overbroekjes vrij klein tailleren en dat ze iets krimpen bij het wassen, waardoor ze vaak sneller passen dan 6 kg en dat je bij twijfel tussen de twee maten best voor de grotere maat kiest.

 

Producten die perfect bij dit overbroekje passen

 

Zie je dit overbroekje toch niet zitten, twijfelde je over een aantal antwoorden of ben je ook naar iets anders op zoek? Start dan de luierkiezer opnieuw.

Begin opnieuw