luier voor overdag – newborn – meegroei – >4kg – eendelig – lange droogtijd

 

Op basis van je geselecteerde voorkeuren komen er op dit moment 3 types luiers voor jou in aanmerking :

De Wizard Uno (biokatoen) van mother-ease

De Pop-In luier van Close parent

De Bamboolik pocketluier

 

Mother Ease Wizard UNO

Een echte all-in-one luier die bij iedere luierwissel in zijn geheel wordt vervangen, net als een wegwerpluier. Ze zijn populair voor de crèche, bij de onthaalouder, de opvang en de grootouders.

De Wizard Uno biokatoen bestaan uit een waterdicht overbroekje en een binnenzijde van 100% biokatoen.

Deze luier onderscheidt zich van andere all-in-one luiers door de manier waarop de inlegger vastgemaakt is aan het overbroekje. De inlegger is enkel aan de buik- en rugzijde van de luier vastgemaakt, maar heeft ook elastieken aan de zijkant. Hierdoor sluit de inlegger mooi aan rond de beentjes. Daarover komt nog eens het overbroekje dat ook elastieken aan de beentjes heeft. Door deze combinatie sluit de luier heel goed af en heb je minder kans op lekken.

Aanbieding!

Close Parent Pop-In

Een absolute favoriet van velen voor in de crèche, bij de onthaalouder en de grootouders. Ze zijn even gemakkelijk in gebruik als een wegwerpluier, want bij iedere luierwissel wordt de hele luier vervangen, en ze absorberen goed en geven weinig lekken.

De inlegger is gemaakt uit bamboe en heeft daardoor een iets langere droogtijd. Bij tijdsgebrek kan de inlegger wel worden losgemaakt en gedroogd worden in de droogkast.

De luier is verkrijgbaar met velcro of drukknopen als sluitsysteem.

    • Velcro biedt meer ruimte in het aanpassen van het overbroekje, maar is makkelijker te openen door grijpgrage peuterhandjes.
    • Drukknopen zijn ideaal als je peuter graag zijn luier probeert te openen. Daar tegenover bieden drukknopen wel iets minder vrijheid in de aanpasbaarheid van de luier.

 

Bamboolik pocketluier

Pocketluiers zijn even gemakkelijk in gebruik als een wegwerpluier, want bij iedere luierwissel wordt de hele luier vervangen.

Ze zijn iets lekgevoeliger dan de close parent pop-ins maar ze zien er nog meer uit als een wegwerpluier. Ze zijn zeer eenvoudig bij te boosten wanneer je kindje groter wordt en meer gaat plassen.

De inlegger is een combinatie van bamboe en microvezel. Microvezel droogt vrij snel, maar de binnenlaag van de luier is gemaakt uit bamboe wat vrij traag droogt. Aangezien deze laag vasthangt aan de PUL-buitenkant, mag dit niet in de droogkast.

Zie je deze systemen toch niet zitten, twijfelde je over een aantal antwoorden of ben je ook naar iets anders op zoek? Start dan de luierkiezer opnieuw.

Start opnieuw